Χαιρετίζει η Disney την ιστορική αλλαγή της Κίνας στην πολιτική του ενός παιδιού

12:26 30/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Tην ικανοποίησή της εξέφρασε η Disney για τον τερματισμό της λεγόμενης πολιτικής του ενός παιδιού στην Κίνα, εκτιμώντας ότι ανακοινώνεται την κατάλληλη στιγμή πριν από την έναρξη της λειτουργίας του πάρκου Disneyland στη Σανγκάη, κι ενώ οι μετοχές επιχειρήσεων με βρεφικά είδη ανθούν στο χρηματιστήριο.

«Η απόφαση έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Αναμφισβήτητα, τα παιδιά είναι κάτι καλό για την Disney«, σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney

Ρόμπερτ Αϊγκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σανγκάη.

«Η Κίνα είναι εξαιρετική αγορά (για την Disney), είτε προχωρεί σε αλλαγές στην πολιτική των γεννήσεων, είτε όχι. Λατρεύουμε τα παιδιά, φυσικά, αλλά αγαπάμε και όλο τον κόσμο» πρόσθεσε.

Η κατασκευή της Disneyland στη Σανγκάη, κόστους περίπου 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είχε αρχίσει το 2011 και το άνοιγμα του πάρκου αρχικά είχε προγραμματιστεί για το 2015, μεταφέρθηκε ωστόσο για το 2016 από τον αμερικανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Πρόκειται για το πρώτο πάρκο της Disney στην ηπειρωτική Κίνα, όπου η επιχείρηση ευελπιστεί να προσελκύσει μια ευημερούσα μεσαία τάξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα