Μπακογιάννης για τον Κουφοντίνα: «Κρατάνε» τον Τσίπρα

22:29 10/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σειρά ερωτημάτων για τις σχέσεις της κυβέρνησης με κατηγορούμενους για τρομοκρατία και για τους λόγους που οδήγησαν στην χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα έθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

«Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό η Κυβέρνηση. Ξέρουν ότι είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος. Ξέρουν ότι θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στις σχέσεις με άλλα κράτη. Ξέρουν ότι θα δημιουργήσουν κλίμα δυσαρέσκειας στην κοινωνία και μια αίσθηση ατιμωρησίας»,

είπε και κατέληξε:

«Πιστεύω ότι από κάπου, κάποιοι «κρατάνε» τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο γιος του δολοφονημένου Παύλου Μπακογιάννη ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα:

«Να μας καλέσει να μας πει: άλλαξε ή δεν άλλαξε ο Εισαγγελέας το Σεπτέμβριο; Δεχόταν πιέσεις –παρεμβάσεις η προηγούμενη εισαγγελέας; Τι έκανε για να την προστατεύσει; Υπάρχει συνεννόηση, υπάρχει επικοινωνία με τους τρομοκράτες;.»

Επίσης, διερωτήθηκε για τις επαφές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λάμπρου με κατηγορούμενους για τρομοκρατία, προσθέτοντας χαρακτηριστικά :

«Ο Κουφοντίνας επρόκειτο να κάνει απεργία πείνας. Γιατί δεν έκανε; Μήπως γιατί ήξερε ότι θα πάρει άδεια; Μήπως όλο αυτό έγινε επειδή η αστυνομία έπιασε τον 29χρονο βομβιστή πριν 10-15 ημέρες ξεσηκώνοντας αντιδράσεις που ήρθε να καταπραΰνει η κυβέρνηση; »

The post Μπακογιάννης για τον Κουφοντίνα: «Κρατάνε» τον Τσίπρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα