Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Βαρουφάκης κάνει σαν τη Βουγιουκλάκη – O Tσίπρας τον άκουσε και τον «έστειλε» (ΒΙΝΤΕΟ)

11:22 23/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και τους απίστευτους διαλόγους με τον πρωθυπουργό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου επιχείρησε να απαξιώσει τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα, τον παρομοίασσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, επειδή, όπως είπε, θέλει να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στο επίκεντρο.

«Επίτηδες βάλατε την Α. Βουγιουκλάκη, γιατί έχω πει ότι ο κ. Βαρουφάκης «Βουγιουκλακίζει». Το έχω πει. Έχετε δει την υπολοχαγό Νατάσα; Αυτό το πάθος, την υπερβολή.

Είχα ρίξει δάκρυ κορόμηλο τότε. Να το κάνει γυναίκα είναι εντάξει αλλά να το κάνει ένας άντρας είναι. Έχετε δει απατημένο σύζυγο; Έτσι δρα ο άνθρωπος. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ευγενής άνθρωπος, τον άκουσε, μας εξήγησε ο κ. Βαρουφάκης και αφού τον άκουσε και τις προτάσεις του είπε «Ευχαριστώ δεν θα πάρω» (…) και όχι μόνο αυτό αλλά τον «έστειλε» κιόλας» είπε και πρόσθεσε: «Και τώρα είναι ως απατημένος σύζυγος που κάνει ό,τι μπορεί… Πάντως στο Γουδή ο κ. Τσίπρας θα πάει όταν εγκαινιάσει το μετρό».

Υποστήριξε ότι ο κ. Βαρουφάκης λέει ψέματα, μολονότι γράφει ξεκάθαρα στο βιβλίο του ότι έχει καταγράψει τα πάντα στο κινητό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα