Αυγενάκης: Η ΝΔ υπό τον Μητσοτάκη θα αναλάβει για 5η φορά την ιστορική ευθύνη έναντι του τόπου

17:06 4/11/2016 - Πηγή: Aixmi

«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της παράταξης, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε πολίτες και στο Ηράκλειο και σε ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίοι μας αντιμετώπιζαν, μέχρι στιγμής, με επιφυλακτικότητα. Τους καλούμε να συμμετέχουν, όχι μόνο στα κομματικά δρώμενα, αλλά στην διαμόρφωση των πολιτικών προτάσεων και την πολιτική διαδικασία», ανέφερε από το Ηράκλειο,

ο γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) του κόμματος, παρουσία στελεχών του κόμματος της ΝΔ που βρίσκονται στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της εκστρατείας της Συμφωνίας Αλήθειας, με αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης, αλλά και στελεχών του κόμματος στο Νομό.

Ο ίδιος τόνισε ότι «η ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει στρέψει το βλέμμα της στην πέμπτη φορά που η παράταξή μας θα αναλάβει την ιστορική ευθύνη έναντι του τόπου. Την έξοδο από τη διεθνή επιτήρηση, τον τερματισμό της πολυετούς ύφεσης, την επαναφορά της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της εθνικής κυριαρχίας».

Ο γραμματέας της ΝΔ, αναφερόμενος στις ανοιχτές συζητήσεις που άρχισαν την Πέμπτη και θα συνεχιστούν έως την Κυριακή, με αγρότες και κτηνοτρόφους, τόνισε:

«Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα. Ακόμη περισσότερο, ο εποικοδομητικός διάλογος που έχουμε ξεκινήσει εδώ στην Κρήτη, γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, μαρτυρά τη σημασία που δίνει η Νέα Δημοκρατία στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα της Κρήτης και την ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία που παράγεται στο νησί από τον πρωτογενή τομέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα