Αρβανίτης: Το μ@λ@κ@ς για Σαμαρά ήταν σχόλιο. Διώκονται τα σχόλια;

03:12 11/1/2015 - Πηγή: Aixmi

O Κώστας Αρβανίτης, όχι μόνο δεν ανασκεύασε τον χαρακτηρισμό «μαλάκας» που απέδωσε στον πρωθυπουργό, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι στην Ελλάδα του Σαμαρά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό. Με δυο λόγια περιέγραψε ως «σχόλιο» τον χαρακτηρισμό «μαλάκας» και πιάστηκε από τη δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ, που ζήτησε από τον Σύριζα να τον διώξει από διευθυντή του κομματικού του ραδιοσταθμού, για να πει ότι βρίσκεται

υπό διωγμό.

Διαβάστε τι είπε:

«Στην Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά όχι μόνο η είδηση, αλλά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό. Και επειδή ουδέποτε υπήρξα υβριστής, αλλά στέκομαι στην ουσία των γεγονότων, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να απολογείται όχι μόνο γιατί επιχείρησε να αξιοποιήσει μικροπολιτικά το αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε 10 συναδέλφους μου, αλλά και γιατί εξέθεσε τη χώρα διεθνώς» προσθέτει.

«Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L’ express, παραφράζοντας τη γελοιογραφία του Charlie Hebdo έγραψε «C’est dur d’être aimé par des cons» αναφερόμενη ονομαστικά στον κ. Σαμαρά, του οποίου το ρατσιστικό παραλήρημα έκανε το γύρο του κόσμου. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθεί με την τρωθείσα εικόνα της χώρας και να αφήσει τους δημοσιογράφους που δεν κρύβουν τις ειδήσεις κάτω από τα μαξιλάρι τους, να κάνουν τη δουλειά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα