Αρχιεπίσκοπος Καττάρων: Υπάρχει τρόπος εξόδου από τη χώρα αν χρειαστεί

08:33 7/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Εφόσον η πολιτική κρίση συνεχιστεί σστο Κατάρ, η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται ετοιμοπόλεμη ώστε να συνεισφέρει στους Έλληνες που διαβιούν στη χώρα και χρειαστεί να την εγκαταλείψουν, όπως υποστηρίζει ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων Μακάριος μιλώντας στο protothema.gr.

O κκ Μακάριος εμφανίζεται μεν αισιόδοξος, αλλά κρατά και τις επιφυλάξεις του. Μάλιστα τονίζει ότι η ελληνική πρεσβεία έχει έτοιμο σχέδιο εξόδου από την αραβική χώρα για τους Έλληνες που ζουν και εργάζονται εκεί.

«Δεν υπάρχει

λόγος ανησυχίας, είναι μια πολιτική ανωμαλία που θα ρυθμιστεί, πιστεύω σύντομα. Δεν έχουμε κάποιες επιπτώσεις, μην ανησυχείτε… Είμαστε νομίζω ασφαλείς, υπάρχει και τρόπος εξόδου από τη χώρα αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως για τώρα. Η πρεσβεία μας έχει ένα σχέδιο αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ούτε εσείς, ούτε και οι συγγενείς των Ελλήνων. Δεν αληθεύει αυτό με τα ράφια, υπήρξε μια καταναλωτική κίνηση μεγαλύτερη στα σούπερ μάρκετ λόγω του Ραμαζανιού αλλά τα προϊόντα είναι άφθονα. Δεν υπάρχει έλλειψη σε τίποτα. Βεβαίως και μας προστατεύει η αστυνομία και τις εκκλησίες μας και όχι μόνο τώρα αλλά και από χρόνια. Υπάρχουν μέτρα ασφαλείας υψηλού βαθμού. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας» είπε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Καττάρων Μακάριος μιλώντας στο protοhema.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα