Αποθρασύνθηκε ο Κασιδιάρης, Θέλει να του ζητήσει συγνώμη η Κανέλη‏

21:27 2/10/2014 - Πηγή: Aixmi

Ρεσιτάλ αθλιότητας έδωσε σήμερα το πρωτοπαλήκαρο των Χρυσαυγιτών Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι η Λιάνα Κανέλη πρέπει να του ζητήσει συγνώμη επειδή (λέει) τον χτύπησε πρώτη σε εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το 2012.

Όπως θυμάστε την είχε χαστουκίσει τέσσερις φορές, ενώ αμέσως πριν είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο της {Ρένας Δούρου}.

Παρόλα αυτά δε δίστασε να πει ότι πρέπει να του ζητήσει συγνώμη η βουλευτής του ΚΚΕ, και μετά θα

κάνει το ίδιο και εκείνος…

Όλα αυτά στη Σχολή Ευελπίδων όπου είχε μεταφερθεί με χειροπέδες για να δικαστεί. Η δίκη, τελικά, δεν έγινε διότι στη μία το μεσημέρι η γραμματέας κατέβηκε από την έδρα με το με το επιχείρημα ότι συμμετέχει σε στάση εργασίας.

Έτσι, η διαδικασία αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου.

Προσερχόμενος στο δικαστήριο, όπου τον περίμενε μια χούφτα νεοναζί ομοϊδεατών του, φώναξε «οι κλέφτες είναι στη Βουλή και εμείς στη φυλακή», και συμπλήρωσε «θα τα πούμε στις εκλογές που τελειώνουν Σαμαράς και Βενιζέλος»…

Στο σκαμνί θα καθόταν σήμερα ο Χρυσαυγίτης παλληκαράς Ηλίας Kασιδιάρης για τα χαστούκια που είχε δώσει στη Λιάνα Κανέλη και το νερό που είχε πετάξει στη Ρένα Δούρου, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη το 2012.

Γράφουμε «θα καθόταν» διότι η δίκη δεν άρχισε, μιας που η γραμματέας κατέβηκε από την έδρα Ο Κασιδιάρης

Keywords
Τυχαία Θέματα