Αποκαλυπτικό μήνυμα από την πρώην του Κάρεϊ – Μου έμαθες τις πόρνες και την κοκαΐνη

18:49 30/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Παραλήπτης ήταν ο Τζιμ Κάρεϊ. Το μήνυμα είχε ημερομηνία την 8η Απριλίου 2013, δηλαδή δύο χρόνια πριν αυτοκτονήσει, στις 8 Σεπτεμβριου 2015 Η οικογένειά της θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της Καθριόνα Γουάιτ τον διάσημο σταρ. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το μήνυμα έφθασε οποτεδήποτε στον Τζιμ Κάρεϊ, ενώ βρέθηκε στο ipad της Γουάιτ.

Οι δυο τους χώρισαν πάντως πριν εκείνη γράψει αυτό το σημείωμα, όταν εκείνη διαγνώστηκε με έρπη.

«Έκανες καλά πράγματα για μένα αλλά το να είμαι μαζί του με κατέστρεψε ως άνθρωπο Τζιμ. Μου υποσχέθηκες τον Τζέκιλ αλλά μου έδωσες τον Χάιντ. Επειδή σ’ αγαπώ θα μπορούσα να μείνω με τον Χάιντ και να κάνω ό,τι ήθελε αλλά με πέταξες όταν απορρόφησες όσα άξιζαν και είχαν απομείνει από εμένα» έγραφε μεταξύ άλλων στο μήνυμα που δίνει στη δημοσιότητα η Daily Mail.

Όσον αφορά στον έρπη για τον οποίο κατηγορεί τον σταρ ότι την κόλλησε, σημείωνε: «Δεν σκέφτηκες ποτέ το στίγμα με το οποίο θα έπρεπε να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Δεν μου ζήτησες συγγνώμη. Μια φορά δεν με ρώτησες αν υπήρχε κάτι που μπορούσες να κάνεις για να νιώσω καλύτερα. Δεν ένιωσαν καν άσχημα γι’ αυτό. Με κόλλησες έρπη και HPV, θέλω να απολογηθείς μόνο αν νοιάζεσαι αρκετά για να το κάνεις. Θέλω να καταλάβεις πως όσο μικρό κι αν φαίνεται, κατέστρεψες τη ζωή μιας γυναίκας.

Θέλω να νοιάζεσαι όταν είσαι με άλλες γυναίκες και να προσέχεις γιατί οι πράξεις σου επηρεάζουν άλλους ανθρώπους. Πριν από εσένα, μπορεί να μην είχε κάνει πολλά, αλλά ήμουν σεβαστή, ήμουν ευτυχισμένη. Αγαπούσα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση. Ένιωθα καλά με το σώμα μου και ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις μου».

Και συνεχίζει: «Σε γνώριζα και με «σύστησες» στην κοκαΐνη, τις πόρνες, την ψυχολογική κακοποίηση και τις αρρώστιες».

Keywords
Τυχαία Θέματα