Αποκάλυψη στο σήριαλ Ντεπ – Χερντ: Η ηθοποιός είναι έγκυος

21:37 10/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Πρόκειται για σενάριο ή για συγκλονιστική πραγματικότητα; Διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η Άμπερ Χέρντ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Αν ισχύει η είδηση τότε τα γεγονότα παίρνουν εντελώς διαφορετική τροπή υπέρ της Άμπερ Χέρντ. Η ηθοποιός θα μπορεί με αυτόν τον τρόπο να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια από τον 52χρονο χολιγουντιανό σταρ.

Το Star Magazine επικαλείται άτομα από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού και υποστηρίζει ότι:

«Το ένα λεπτό ήταν ερωτευμένοι και το άλλο λεπτό σε πόλεμο! Θα ήταν πολύ άσχημο να έφερναν ένα μωρό στον κόσμο μέσα σε αυτές τις συνθήκες».

Μάλιστα μία πηγή δηλώνει απολύτως βέβαιη ότι η 30χρονη σταρ είναι έγκυος, γεγονός που θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον Τζόνι Ντεπ:

«Η Άμπερ θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την πλήρη κηδεμονία του παιδιού, ενώ θα το χρησιμοποιήσει ώστε να αρπάξει ακόμα περισσότερα λεφτά από τον Τζόνι Ντεπ κατά την διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου. Ο Τζόνι θα πρέπει να περιμένει πως τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα».

Η Άμπερ Χερντ διεκδικεί 20 εκατομμύρια δολάρια από την 400 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του διάσημου ηθοποιού, καθώς τους 15 μήνες που ήταν παντρεμένοι, δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ωστόσο σύμφωνα με το Star Magazine δεν θα αρκεστεί σε αυτά. Πληροφορίες τη θέλουν να έχει βάλει στο μάτι τη μισή περιουσία του Ντεπ, δηλαδή 200 εκατομμύρια δολάρια, ως αποζημίωση για τον σωματικό και ψυχικό της πόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα