Αποκαλύψεις για τον Στάθη Ψάλτη: Είχε χωρίσει με τη Χριστίνα – Ήταν άρρωστος και τον βασάνιζε

12:18 4/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε σειρά από αποκαλύψεις προχώρησε ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, μιλώντας στην εφημερίδα Star Weekend για τον αδερφό του και τη σύζυγό του Χριστίνα.

Όπως είπε ο Γιάννης Ρώτας, ο Στάθης και η Χριστίνα είχαν χωρίσει ενώ συχνοί ήταν οι καυγάδες του ζευγαριού.

«Είχανε χωρίσει ο Στάθης με την Χριστίνα. Στην περιοδεία που έκαναν είχαν σκοτωθεί. Την είχε διώξει και έμενε σε άλλο δωμάτιο αυτή και σε άλλο

ο αδερφός μου. Έτσι πήρε το Φιτσάκη, το δικό της όνομα. Ο Σταθούλης ήταν άρρωστος και τον βασάνιζε. Και τι δεν έκανε. Τον βασάνιζε από τότε που ήτανε καλά. Μας απέβαλε όλους, δεν μπορούσαμε να τον βρούμε στο τηλέφωνο να μιλήσω μαζί του, δεν μπορούσα να δω τον αδερφό μου και εκείνος δεν μπορούσε να δει τα εγγόνια του» αποκαλύπτει ο ηθοποιός και σοκάρει.

Η άγνωστη σχέση του Στάθη Ψάλτη με την πρώην γυναίκα του:«Του είχε βάλει λόγια εναντίον της Κάτιας, της πρώην του γυναίκας. Ο Στάθης για να ξεφύγει, έφευγε τα μεσημέρια. Πήγαινε στην Κάτια και έλεγε: “Δεν αντέχω άλλο αυτή την πίεση”. Αυτά μέχρι το 2008»

Το «θέατρο» της Χριστίνας Ψάλτη: «Ποιο αγαπημένο ζευγάρι; Αυτή το έπαιζε. Ο Στάθης τράβηξε τα δεινά μαζί της. Έπαθε μαρμαρυγή και μετά το εγκεφαλικό. Δέκα φορές την είχε διώξει από το σπίτι και εκείνη με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε: Με έδιωξε ο Στάθης».

Keywords
Τυχαία Θέματα