Αποκαλύψεις από Σόφη Πασχάλη: Ο Γιώργος και ο Γιώργος έφερναν κρυφά φαγητό…

17:27 21/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Άγνωστα παρασκήνια από τη ζωή της ομάδας των «Διασήμων» του Survivor αποκάλυψε η πρών παίκτρια Σόφη Πασχάλη, η οποία έχει φύγει με την ψήφο του κοινού και βρίσκεται στην Αθήνα

Είπε, λοιπόν, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη στον Σκάι ότι ο Γιώργος Χρανιώτης βρήκε ντόπιους και εξασφάλισε τροφή σε δυο περιπτώσεις, την οποία μοιράστηκε με όλη την ομάδα.

«Εξαρχής μας είχε εξηγήσει ότι συχνά βγαίνει εκτός ορίων. Και το επιβεβαίωσε με τις πράξεις του. Όταν έφερε το φαγητό και το το μοιραστήκαμε,

όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Πιο δυνατά αντιδράσαμε εγώ και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Τότε ο Χρανιώτης είπε ‘εντάξει, αλλά έχω συμφωνήσει να το κάνουμε μια φορά ακόμη’. Συμφωνήσαμε και έφερε άλλη μια φορά. Φάγαμε και συμφωνήσαμε ότι δεν θα ξαναγίνει».

Όμως, στη συνέχεια επανελήφθη το ίδιο, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως ανέφερε η δασκάλα τηε γιόγκα. «Αντάλλασε δικά του πράγματα με ντόπιους, όπως τα παπούτσια του, για τα οποία μας είπε ψέματα μετά ότι δήθεν τα πήρε το κύμα. Έδινε, όμως, και πράγματα που ανήκαν σε όλους μας, όπως το καλάμι ψαρέματος. Και δεν μας είχε ρωτήσει γι αυτό».

Στην ερώτηση αν έτρωγε μόνος του ό,τι έπαιρνε, απάντησε «ναι, διότι εμείς το μάθαμε πολύ αργότερα».

Πρόσθεσε δε ότι τα κορίτσια της ομάδας είχαν αντιληφθεί πως και άλλοι δυο έφευγαν μαζί του τη νύχτα, όταν εκείνες κοιμόντουσαν. Πού πήγαιναν και τι έκαναν;«Συνεννοηθήκαμε με τα κορίτσια να υποκριθούμε πως κοιμόμαστε μια νύχτα. Μόλις έφυγαν πιαστήκαμε αγκαζέ και περπατήσαμε μέσα στη νύχτα, όταν ξαφνικά είδαμε φως από αναπτήρα», εννοώντας προφανώς ότι κάπνιζαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα