Αποδοκιμασίες και ένταση στην Αρεόπολη κατά Άδωνι και Κουρουμπλή (ΒΙΝΤΕΟ)

22:03 17/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένταση επικράτησε σήμερα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη όταν μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Report24.gr, μερίδα πολιτών κατά την εκφώνηση

του Υπουργού για την κατάθεση στεφάνου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες με τον Δήμαρχο Αν. Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο να παίρνει τον λόγο τονίζοντας πως όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε.

Στην συνέχεια κατά την εκφώνηση του Άδωνι Γεωργιάδη οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν με τον Δήμαρχο να φωνάζει “είσαστε Κάφροι” και έσπευσε προς το μέρος τους. Εκεί υπήρξε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν και να ηρεμούν στη συνέχεια τα πνεύματα.

Αναφορές θέλουν πως οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν από συγκεκριμένα άτομα ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές.

Αδ. Γεωργιάδης: Ήταν χρυσαυγίτες

«Ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής» είπε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας : «Απόδειξη ότι αφού διαπληκτίστηκαν με τον δήμαρχο και παραλίγο να έρθουν στα χέρια, ακολούθησαν τον Ηλία Κασιδιάρη όταν αποχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα