Από ανατροπή σε ανατροπή τα δελτία στις 8: Στην πρώτη θέση ο Αντέννα

11:33 7/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέα ανατροπή, χθες Τετάρτη, στη σειρά κατάταξης των κεντρικών δελτίων, που μεταδίδονται στη ζώνη των 8.

Ο Αντέννα πέρασε πρώτος (15,7%) και ο Σκάι υποχώρησε στη δεύτερη θέση (14,6%), ενώ στην τρίτη παρέμεινε το Star βελτιώνοντας όμως την απόδοσή του (12,7%).

Ο Αντέννα, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση, άρχισε με τα επεισόδια που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα στα Εξάρχεια και τη Θεσσαλονίκη.

Μετά πέρασε στην επίσκεψη Ερντογάν, μεταδίδοντας ρεπορτάζ ότι μισθώνονται στην Τουρκία λεωφορεία για να μεταφέρουν οπαδούς του στη Θράκη. Στη συνέχεια μετέδωσε το πρόγραμμα της επίσκεψης και τα μέτρα ασφαλείας. Μόλις ολοκλήρωσε το θέμα αυτό επανήλθε στα επεισόδια με ζωντανές συνδέσεις και μετά πρόβαλε ρεπορτάζ για τον Τραμπ και την Ιερουσαλήμ.

Ο Σκάι, με τη Σία Κοσιώνη, ξεκίνησε με 15λεπτό αφιέρωμα στο ταξίδι Ερντογάν. Μετέδωσε βίντεο από την αποκλειστική συνέντευξη, σχόλιο του Αλέξη Παπαχελά, και ολοκλήρωσε με το πρόγραμμα της επίσκεψης και τα μέτρα ασφαλείας. Στη συνέχεια συνδέθηκε ζωντανά με το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια από κουκουλοφόρους. Ακολούθησε η ανακοίνωση Τραμπ για Ιερουσαλήμ. Στις 8.30 σταμάτησε η ροή του δελτίου για να μεταδοθεί η συνέντευξη Ερντογάν.

Το Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, άρχισε με 3λεπτο ζωντανό ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια. Αμέσως μετά άλλαξε θεματολογία και μετέδωσε ρεπορτάζ για το εγκαταλελειμμένο βρέφος έξω από σχολείο στην Αθήνα. Στη συνέχεια θέμα για τα πρωινά επεισόδια στην Αθήνα και μετά ρεπορτάζ για τη 19χρονη που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για τα 2,5 κιλά κοκαΐνης.

* Τα στοιχεία αποτυπώνουν την εικόνα στο 45λεπτο 20.00 – 20.45 και όχι την επίδοση κάθε δελτίου από την αρχή έως τη λήξη του.

The post Από ανατροπή σε ανατροπή τα δελτία στις 8: Στην πρώτη θέση ο Αντέννα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα