Απίθανο: Η ΝΔ καταγγέλλε​ι τον Μάκη Βορίδη!!!

22:01 26/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Εγινε κι αυτό. Μεσα στον προεκλογικό οίστρο κατά του Βενιζέλου, που επικρατεί στη Λ. Συγγρού, ο Γιάννης Μιχελακης κατήγγειλε εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -και μέχρι πρότινος υπουργό Οικονομικών- και τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη για ρουσφετολογικές προσλήψεις. Ιδού η ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ:
 
«Στις

12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012).

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλώνει ότι, ως κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».

Μόνο που απο τη Συγγρού δεν ήλεγξαν ότι μεταξύ των συναρμοδίων υπουργών για τα … ρουσφέτια είναι και ο δικός τους, πλέον, Μάκης Βορίδης. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι ο υπουργός Μεταφορών παραδέχεται πως ο ίδιος πίεσε για να γίνουν οι συγκεκεριμένες προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ, για να μην καταρρεύσουν τα ΕΛΤΑ και κάνει λόγο για «ελαφρά παρεξήγηση.»

Ο Γιάννης Μιχελάκης επανήλθε με ανακοίνωση στην οποία επιχειρεί να εξηγήσει ότι εννοούσε ως συναρμόδιους το Βαγγέλη Βενιζέλο και το Δημήτρη Ρέππα .Όμως, μάλλον είναι αργά …

Keywords
Τυχαία Θέματα