Απίστευτη καταγγελία οπερατέρ: Αστυνομικός με έστειλε να …αυτοκτονήσω λόγω του τικ μου

20:30 9/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Μια εξοργιστική καταγγελία έκανε γνωστός εικονολήπτης. Όπως ανέφερε ο Μανώλης Τρίκας αφορμή για το επεισόδιο που σημειώθηκε στον σταθμό του μετρό του Αγίου Δημητρίου αποτέλεσε το τικ που έχει λόγω της ασθένειας που αντιμετωπίζει.

Ο γνωστός οπερατέρ και μέλος της ΕΤΙΤΑ σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο αστυνομικός

χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό τον πλησίασε στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου και τον ρώτησε γιατί έχει… τικ!

Όταν απάντησε ότι έχει κινητικό πρόβλημα, ο αστυνομικός φέρεται να του είπε: «Μου είναι αδιάφορο, τρομοκρατείς τους επιβάτες(…) θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς στο δρόμο, να κάτσεις σπίτι σου»!

Στην ερώτηση του Μανώλη Τρίκα μήπως θα πρέπει και να αυτοκτονήσει ο αστυνομικός απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να τακτοποιήσεις εσύ«.

Όταν σύμφωνα με την καταγγελία ο Μανώλης Τρίκας είπε στον αστυνομικό ότι τον προσβάλλει, εκείνος απαθέστατος του απάντησε: «Εσύ προσβάλλεις τον κόσμο δίπλα σου με αυτά που κάνεις. Τι είναι αυτό που λες ότι έχεις ρε, εγώ δε το ξέρω«.

Ο κάμεραμαν ζήτησε τα στοιχεία του αστυνομικού κι εκείνος ζήτησε να τον ακολουθήσει στο τμήμα, ο Μανώλης Τρίκας αρνήθηκε και κατέληξαν στο γραφείο της επόπτριας του σταθμού όπου ο αστυνομικός είπε προκλητικά: «Είμαι αστυνομικός και μιλάω όπως θέλω…άμα θέλεις να μου κάνεις αναφορά «.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Τρίκα έχει ως εξής:

Keywords
Τυχαία Θέματα