Απεργούν και οι δάσκαλοι με τη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

11:31 12/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην απεργιακή κινητοποίηση της 14ης Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουν και οι δάσκαλοι, που αντιδρούν στις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας που καταστρατηγούν το ωράριό τους.

Μεταξύ άλλων ζητούν «κατάργηση του νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016), κατάργηση της τροπολογίας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση, μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, γενναία αύξηση των μισθών των νέων συναδέλφων, υπολογισμό της διετίας 2016-2018 για τη μισθολογική μας εξέλιξη, ξεπάγωμα του μισθολογίου

αλλά και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Δήμους, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ) καθώς και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – μέσω του ΑΣΕΠ – που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με γενναία μοριοδότηση της προϋπηρεσίας«.

Όπως επισημαίνεται επιπλέον στην ανακοίνωση της ΔΟΕ, «πρέπει να αντιδράσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που συνθλίβουν κατακτήσεις και δικαιώματα δεκαετιών και διαλύουν τις ζωές μας».

The post Απεργούν και οι δάσκαλοι με τη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα