«Απελευθερωτές» κατά «προσκυνημένων» στην ΕΡΤ -Ο Καπάκος κρατάει τα «μπόσικα»

11:35 8/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Ως «απελευθερωτές» των «ιερών χωμάτων» της ΕΡΤ από τους «προσκυνημένους» της ΝΕΡΙΤ, συμπεριφέρονται ορισμένοι εκ των επανεμφανιζόμενων στο κτίριο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, οδηγώντας σε απελπισία τους διοικούντες.

Σε καθημερινή βάση παρελαύνουν στο γραφείο του προσωρινού γενικού διευθυντή Ενημέρωσης Κώστα Χαλβατζάκη, διεκδικώντας θέσεις και ρόλους στη νέα τάξη πραγμάτων, ενώ ταυτόχρονα θέτουν βέτο για άλλους εργαζόμενους που δούλεψαν για τη ΝΕΡΙΤ.

Η συνολική

εικόνα είναι αποκαρδιωτική, καθώς δεν παραπέμπει καθόλου σε αξιοκρατικές διαδικασίες, παρά μόνο σε κομματικές επιλογές.

Τι θα γίνει, λοιπόν, από δω και πέρα. Ο επικεφαλής της προσπάθειας Σταύρος Καπάκος, σοβαρός δημοσιογράφος και νηφάλιος άνθρωπος, προσπαθεί να κρατήσει τα «μπόσικα» μέσα στη θύελλα και να εμποδίσει τη σημερινή εικόνα να μετατραπεί σε πραγματικότητα επί της ουσίας.

Ξέρει ότι όσοι έμειναν άνεργοι επί 2 χρόνια έχουν δικαιολογημένα συσσωρευμένο θυμό και -σε αρκετές περιπτώσεις- μη ρεαλιστικές επιδιώξεις. Προσπαθεί, λοιπόν, να ισορροπήσει τα πράγματα, γνωρίζοντας ότι το όλο εγχείρημα θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Συμμάχους έχει αρκετούς συναδέλφους του, που ναι μεν δε δούλεψαν για τη ΝΕΡΙΤ, αλλά δεν έχουν ρεβανσιστική διάθεση ούτε πρόθεση λαφυραγώγησης των αξιωμάτων.

Έτσι κι αλλιώς, στο τέλος της ημέρας, δηλαδή, κανείς δε θα θυμάται ποιος επέβαλε ποιον και ποιος απέκλεισε ποιον… Όλοι θα βλέπουν το βαθμό αξιοπιστίας των Δελτίων Ειδήσεων και των Ενημερωτικών Εκπομπών, καθώς και τα ποσοστά τηλεθέασης…

Keywords
Τυχαία Θέματα