Απάντηση – καταπέλτης της Έλλης Στάη στις αθλιότητες των Χρυσαυγιτών

13:16 24/5/2013 - Πηγή: Aixmi

Απάντηση -καταπέλτη δίνει η Έλλη Στάη στην άθλια επίθεση των Χρυσαυγιτών που την αποκάλεσαν «μπεμπεκίζουσα» και «σταφιδιασμένη 60άρα», επειδή τους χαρακτήρισε «νεοναζιστική ακροδεξιά».

Η κεντρική παρουσιάστρια της ΝΕΤ τονίζει ότι δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας απ’ όσους κατακρεουργούν κάθε δημοκρατική αξία σε καθημερινή βάση ούτε «αγοράζει» υβριστικά παραληρήματα σε συσκευασία ενάρετης δεοντολογίας.

«Είδα με κοινωνιολογικό και ανθρωπολογικό ενδιαφέρον», προσθέτει, «το ακατάσχετο υβρεολόγιο κατά της ίδιας

της γυναικείας υπόστασης. Για να επιβεβαιώσω, για μια ακόμη φορά, ότι το ρατσιστικό DNA του εν λόγω κόμματος δεν εξαντλείται στους ατυχείς μετανάστες αλλά καλύπτει το σύνολο του μη αρεστού πληθυσμού – με πρώτες τις γυναίκες».

Η Έλλη Στάη υπογραμμίζει ότι δεν θα σιωπήσει μπροστά στην ύπουλη, διαβρωτική και απειλητική αφύπνιση του αυγού του φιδιού, ούτε θα εκχωρήσει δικαίωμα συλλογής πιστοποιητικών δημοκρατικών φρονημάτων σε όσους πωλούν το δικαίωμα της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης με βάση το χρώμα του διαβατηρίου.

Και καταλήγει αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Δεν με εξέπληξε το γεγονός ότι οι κύριοι της Χρυσής Αυγής θέλησαν, με ένα ακόμη παραλήρημα, να φιμώσουν την ελευθερία της γνώμης. Εκείνοι που, υποτίθεται, ότι διεκδικούν ακριβώς το δικαίωμα έκφρασης της «διαφορετικής» γνώμης. Είναι ίδιον, άλλωστε, κάθε ανελεύθερου μορφώματος να προβάλει ως μοναδική αλήθεια τη δική του αλήθεια. Τα υπόλοιπα μπορεί να τα απαντήσει, και θα τα απαντήσει, η Δικαιοσύνη. Κι αυτό, επειδή πιστεύω βαθιά στους δημοκρατικούς θεσμούς και στη λειτουργία του νόμου. Κι επειδή ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται εκεί ακριβώς που παραβιάζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα