«Αντιλήφθηκα ότι είχε αγώνα και λέω, ας φορτσάρω»

11:44 20/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Διέσχισε όλο το γήπεδο για να πάει σπίτι της, διέκοψε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύνθημα στις κερκίδες.

Η 83χρονη Αντιγόνη Ντάσιου, από το Καστρί Θεσπρωτίας, αναρωτιέται ακόμη, τρεις μέρες μετά, γιατί την αναζητούν οι δημοσιογράφοι και γιατί ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά της το πρωί της Κυριακής, καθώς επέστρεφε από την εκκλησία και πήγαινε σπίτι της.

Κάθε Κυριακή η γιαγιά Αντιγόνη εκκλησιάζεται στον Άγιο Γεώργιο Καστρίου και για να γυρίσει σπίτι της περνάει μέσα από το γήπεδο του χωριού. Το ίδιο έκανε και την περασμένη Κυριακή.

Είδε παιδιά να παίζουν, νόμιζε ότι… έκαναν προπόνηση και ξεκίνησε αργά αργά με το μπαστούνι της να περάσει για να πάει στο σπίτι της, που βρίσκεται δίπλα από το στάδιο.

«Στα μισά της διαδρομής άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου, αντιλήφθηκα ότι είχε αγώνα και λέω ‘ας φορτσάρω’. Αλήθεια σου λέω παιδί μου, δεν ήξερα ότι είχε επίσημο αγώνα», λέει στο «Εθνος» η γιαγιά που έγινε θέμα στο Διαδίκτυο και έχει εκατομμύρια χτυπήματα και share παντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα