Αντετοκούνμπο: Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

22:36 21/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Έλληνας διεθνής forward των Μπακς, επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα και το απόγευμα πήγε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδα στο ΟΑΚΑ, για να συναντήσει τους συμπαίκτες του και για να τους εξηγήσει και από κοντά την απόφασή του θέσει εαυτόν – λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο – εκτός Eurobasket. Το μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ

είχε τετ-α-τετ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Μίσσα και με τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιάννη Μπουρούση, ενώ παρακολούθησε από τον πάγκο όλη την προπόνηση.

Εν συνεχεία, ο Γιαννης Αντετοκούνμπο, συνοδευόμενος από τoν team manager, Κώστα Κότση, βγήκε στο parking του γηπέδου για να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Στην τοποθέτησή του, δήλωσε πολύ απογοητευμένος για την τελική έκβαση της υπόθεσης του τραυματισμού του, υπογράμμισε ότι κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του καλύτερα από τον ίδιο κι εμφανώς φορτισμένος ζήτησε απ’ όλους να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην προσπάθεια των διεθνών στα γήπεδα της Φινλανδίας και της Τουρκίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα