Άννα Μονογιού: Η αναγνωρισιμότητα με ξαφνιάζει – Η σχέση της με τον Διονύση Τσακνή

10:07 26/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Διονύση Τσακνή μίλησε η ηθοποιός Άννα Μονογιού, που έχει παίξει σε μερικά από τα πιο γνωστά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, όπως «Να με προσέχεις», «10η Εντολή», «Ζευγάρια», «Επτά θανάσιμες πεθερές» και «4».

Όπως είπε «είμαι πραγματικά πολύ τυχερή σε αυτό τον τομέα. Καμία συνεργασία μου με συναδέλφους δεν έληξε άσχημα ούτε υπήρξε κάποια που να μου προκάλεσε συναισθήματα αποστροφής. Κάποια σίριαλ έκαναν τρελά νούμερα τηλεθέασης».

Στη συνέντυξή της στο «Εγώ» λέει ότι δεν υπήρξε ποτέ

άνθρωπος που είχε εξάρτηση από νούμερα και τηλεθεάσεις. Επιπλέον δεν έκανε ούτε δημόσιες σχέσεις ούτε ανοιχτή ζωή. «η αναγνωρισιμότητα μάλλον με ξάφνιαζε, παρά με τρόμαζε» προσθέτει.

Αναφερόμενη στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα μαζί με το σύντροφο της Διονύση Τσακνή και στην ερώτηση αν αυτό φέρνει αμηχανία διερωτάται «Είναι κακό να θέλουμε τις προσωπικές μας στιγμές για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους;»
Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, προσθέτει, είναι με διακριτικότητα και μη πρόκληση και σ΄αυτό – αφήνει να εννοηθεί – της δίνει το παράδειγμα ο Διονύσης Τσακνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα