Άνδρας παρενόχλησε ρεπόρτερ ενώ ήταν «στον αέρα»

11:05 6/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη on air σε κανάλι του «RTBF» (Radio Télévision Belge de la Communauté Française), την ώρα που μια ρεπόρτερ από το Βέλγιο μετέδιδε live το ρεπορτάζ της από το καρναβάλι της Κολωνίας.

Tην ώρα που Εσμεράλντα Λαμπάιγ βρισκόταν στο προάστιο «Alter Markt», ένας άνδρας την πλησίασε από πίσω και άρχισε να κάνει σεξουαλικές κινήσεις. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί,

αλλά στη συνέχεια της έπιασε το στήθος και τη ρώτησε αν θέλει να κάνουν… sex!

Ενώ οι μετανάστες κατηγορούνται και διώκονται στη Γερμανία για σωρεία σεξουαλικών επιθέσεων, ο άνδρας που επιτέθηκε στη ρεπόρτερ ήταν… Γερμανός!

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Daily Mail» για την περιπέτεια της, η Εσμεράλντα Λαμπάιγ, είπε:

«Εγώ και ο καμεραμάν μου, παρατηρήσαμε πως τριγύρω υπήρχαν πολλοί μεθυσμένοι άνθρωποι. Ακόμα και κάποιος με γρίπη, θα μπορούσε να το μυρίσει. Όταν βγήκα «στον αέρα», παρατήρησα πως δυο-τρεις άνδρες μονοπωλούσαν την προσοχή. Δεν τους έδωσα σημασία και συνέχισα να μεταδίδω το ρεπορτάζ μου. Αρχικά ένιωσα πως κάποιος με φίλησε στο λαιμό. Στην Κολωνία ήταν η μέρα της γυναίκας και όλοι φιλιόντουσαν, οπότε δεν ανησύχησα, συνεχίζοντας να μιλάω.

Αμέσως μετά όμως, ένας νεαρός Γερμανός μου είπε στο αυτί “θα κοιμηθείς απόψε μαζί μου;”, ενώ στη συνέχεια ένιωσα πως με τις κινήσεις του μιμούταν την σεξουαλική πράξη. Ένας άλλος άνδρας αριστερά μου, είχε σηκώσει στην κάμερα το μεσαίο δάχτυλο, ενώ ένας από τους τρεις άνδρες άγγιξε τα στήθη μου. Έχασα την ψυχραιμία μου. Γνωρίζοντας πως πλέον δεν είμαι live, γύρισα και τους είπα στα Αγγλικά: “Μην με αγγίζετε!”. Eκείνοι δεν έδειχναν να το καταλαβαίνουν και έφυγαν δίχως να πουν λέξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα