Ανάσταση για την ΑΕΚ με τον Λάζαρο

10:12 22/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ΑΕΚ έδειχνε σε αδιέξοδο και απέναντι στον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό, όμως η είσοδος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου άλλαξε ξανά τα δεδομένα και η δική του γκολάρα χάρισε στην Ένωση τη νίκη.

Η κακή ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει τη λύση απέναντι στον Παναθηναϊκό των απουσιών και όλα έδειχναν ότι θα έμενε το 0-0, μέχρι που ήρθε το σουτ του Χριστοδουλόπουλου για να δώσει τη νίκη

στους Κιτρινόμαυρους και να τους διατηρήσει ζωντανούς στη μάχη για έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Η ΑΕΚ είχε κατοχή μπάλας αλλά τίποτα άλλο, ο Παναθηναϊκός αμυνόταν καλά αλλά, επίσης, δεν έκανε τίποτα άλλο και το 0-0 θα άλλαζε μόνο με κάποιο θαύμα. Και αυτό το θαύμα έγινε στο 85′, όταν ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-0), δίνοντας τη νίκη στην Ενωση!

Εστω και δύσκολα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του ελλιπή Παναθηναϊκού και διατηρεί αμείωτες τις ελπίδες της για την 1η θέση των πλέι οφ. Αρκεί, φυσικά, να παίξει καλύτερα στους επόμενους αγώνες. Οσο για τους Πράσινους, η σεζόν τους ουσιαστικά τελείωσε στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ…

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (82′ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (60′ Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60′ Αραούχο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού (76′ Στάικος), Βλαχοδήμος (68′ Μπουμάλ), Μολίνς (60′ Λέτο), Κλωναρίδης.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα