Αναγνώρισε τον βιαστή του στο πρόσωπο του συγκρατούμενού του

14:53 21/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Περίπου 40 χρόνια μετά ένας κρατούμενος σε φυλακή του Μάντσεστερ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον βιαστή του και κατάφερε να ζητήσει δικαίωση ώστε να γιατρέψει πληγές του παρελθόντος.

Ο 43χρονος βρισκόταν φυλακισμένος όταν έφεραν νέο σγκρατούμενο, έναν 54χρονο άνδρα. Αρχικά, η φθορά του χρόνου δεν επέτρεψε στον άνδρα να αντιληφθεί ποιος πραγματικά ήταν ο νέος συγκάτοικος στο κελί του. Σύντομα όμως παρατηρώντας τον αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για τον έφηβο που τον βίαζε επί δύο συναπτά έτη όταν ήταν έξι ετών!

Οι γονείς του είχαν προσλάβει τον 15χρονο Γκάρι Μότερσχεντ από το Μάντσεστερ να κάνει μπέιμπισιτινγκ στον 6χρονο γιο τους όταν εκείνος άρχισε να βιάζει το αγόρι. Για να εξασφαλίσει τη σιωπή του τον απείλησε ότι θα βιάσει και την αδερφή του. Ετσι ο μικρός υπέμενε το μαρτύριο χωρίς να πει κάτι. Όλα τελείωσαν γι αυτόν δύο χρόνια μετά όταν οι γονείς του δενχρειάζονταν τον 17χορνο πλέον για μπέιμπι σιτινγκ.

Τριάντα επτά χρόνια μετά αναγνώρισε στο πρόσωπο του συγκρατούμενού του που κατηγορείτο για ενδοοικογενειακή βία τον άνθρωπο που τον υπέβαλε σ’ αυτήν την κόλαση. Κάλεσε τον φρουρό και υπέβαλε καταγγελία και η ιστορία μεταφέρθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

The post Αναγνώρισε τον βιαστή του στο πρόσωπο του συγκρατούμενού του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα