Αναδίπλωση Μανιού μετά τον σάλο: Το ατύχημα από μόνο του δεν έχει καμία ταξικότητα

07:38 2/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του περί «ταξικότητας του τροχαίου» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός προσπάθησε να μαζέψει τα… αμάζευτα, λέγοντας στην ουσία πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, στη δήλωσή του αυτή, διάρκειας δέκα λεπτών, ανέφερε επανειλημμένως ότι πρέπει να σεβαστούμε την μνήμη των νεκρών και δεν πρέπει να μιλάμε περί ταξικού ή μη ατυχήματος. Επιπλέον, απαντώντας στο επίμονο

ερώτημα δημοσιογράφου σε εκπομπή της τηλεόρασης της Βουλής περί ταξικού η μη ατυχήματος ανέφερε ένα παράδειγμα, αν το αυτοκίνητο το είχε κλέψει νεαρός φτωχός και γινόταν το ατύχημα τότε θα ήταν υπεύθυνη η εργατική τάξη;.

Ο Ν. Μανιός σημείωσε ότι το ποιος έφταιγε, αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια. Γι’ αυτό, συνέχισε, το ατύχημα δεν πρέπει να συνδέεται με την δυνατότητα των πλουσίων να αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα. Το ατύχημα από μόνο του δεν έχει καμία ταξικότητα, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ταξικό ζήτημα θα μπορούσε να είναι η κατασκευή πανάκριβων αυτοκινήτων που πωλούνται σε πλούσιους και ότι επιπλέον το παράδειγμα του πάρκου οδικής εκπαίδευσης κυκλοφορίας στην παραλία που χρηματοδοτήθηκε και λειτούργησε για δύο χρόνια θα μπορούσε να θεωρηθεί δεξιά ή αριστερή πολιτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα