Άλλος ένας Ελληνοαμερικανός στο πλευρό του Τραμπ – Αναλαμβάνει διευθυντής Διασύνδεσης

11:45 7/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Άλλος ένας Ελληνοαμερικανός, ο Τζορτζ Σηφάκης αναλαμβάνει επιτελική θέση στην κυβέρνηση Τραμπ. Σύμφωνα με ανακοίνωση ο ιδρυτής της εταιρείας πληροφοριών Ideagen Pfc, αναλαμβάνει πρόεδρος του Γραφείου Δημόσιας Διασύνδεσης και υπεύθυνος συντονισμού πολλών ομάδων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Ελληνοαμερικανός θα αναλάβει να διευρύνει τις επαφές του Λευκού Οίκου με τις επιχειρήσεις, τις οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων καθώς και τους πολιτειακούς και τοπικούς εκλεγμένους αξιωματούχους.

Αν

και τη θέση αναμενόταν να καταλάβει στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ, ο Άντονι Σκαραμούτσι, που είχε βοηθήσει αρκετά τον πρόεδρο να συγκεντρώσει χρήματα κατά την προεκλογική του εκστρατεία, εν τέλει δεν πήρε εκείνος τη θέση έπειτα από κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν για την οικονομική του κατάσταση.

Ο Τζορτζ Σηφάκης είναι συνιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας πληροφοριών Ideagen PC, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικές από τις πιο πετυχημένες εταιρείες του κόσμου, καθώς και με ΜΚΟ και δημόσιους φορείς.

Ο κ. Σηφάκης, μάλιστα, είναι γνωστός στον χώρο του για τις συχνές ομιλίες του σχετικά με καινοτόμα ζητήματα, έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Suffolk, ενώ πριν κάνει τη δική του εταιρεία, ο ίδιος είχε περάσει από διάφορους κλάδους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα