Άγρια συμπλοκή σε δικαστήριο της Μόσχας- Τρια μέλη εγκληματικής ομάδας νεκρά

16:49 1/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Τρεις από τους 11 ανθρώπους που δικάζονταν σε δικαστήριο της Μόσχας σκοτώθηκαν σήμερα σε ανταλλαγή πυρών που σημειώθηκε μέσα στο κτίριο του δικαστηρίου, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Τατιάνα Πέτροβα. Επίσης ανέφερε πως δύο ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια των πυροβολισμών.

«Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες στη διάρκεια της μεταφοράς τους στο ασανσέρ επιτέθηκαν στους αστυνομικούς φρουρούς τους επιχειρώντας να τους πάρουν τα όπλα. Όταν άνοιξαν οι πόρτες του ασανσέρ τρεις από τους κρατούμενους επιχείρησαν να αποδράσουν, αλλά εξουδετερώθαν, ενώ δύο ακόμα συνεργοί

τους τραυματίστηκαν. Και ένας φρουρός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δύο ακόμα αστυνομικοί έφεραν μικρά τραύματα.

Людей выводят из #Мособлсуд
© https://t.co/ydB6KNndIr pic.twitter.com/ODi0WZXerJ

— Artem Simonenkov (@aSimonenkov) August 1, 2017

Σύμφωνα με το Sputnik, η δίκη αφορούσε στην εγκληματική οργάνωση που είναι γνωστή ως GTA και λήστευε και εκτελούσε οδηγούς αυτοκινήτων. Τα μέλη της συμμορίας κατάγονταν από την κεντρική Ασία και είχαν σπείρει τον τρόμο στην περιοχή της Μόσχας επί δυόμισι χρόνια. Σύμφωνα με την Επιτροπή Ερευνών της Ρωσίας, δρούσαν πάντα με τον ίδιο τρόπο: έσκαγαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων για να τα αναγκάσουν να σταματήσουν, σκότωναν τον οδηγό και λεηλατούσαν το όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα