Αγωνία για τις ανήλικες που εξαφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου

12:24 28/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε εγρήγορση είναι η Αστυνομία αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να εντοπίσουν τις δύο ανήλικες που εξαφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου από το σπίτι τους στην πλατεία Αττικής κι έκτοτε αγνοούνται.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών της 14χρονης Ειρήνης και της 11χρονης Άννας κατήγγειλε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Λίγη ώρα αργότερα το Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε τηλεφώνημα από μικρότερο αδελφάκι των κοριτσιών που ανέφερε την εξαφάνισή τους. Κι έτσι άρχισαν ταυτόχρονα οι έρευνες για την ανεύρεση των ανήλικων.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε πως «όπως σε κάθε περίπτωση εξαφάνισης ανηλίκων θεωρούμε ότι τα δύο κορίτσια κινδυνεύουν ιδίως όταν μιλάμε για έφηβες, ευάλωτες που μπορεί να παρασυρθούν από επιτήδειους».

Στην ανακοίνωση εξαφάνισης του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρεται χαρακτηριστικά: Στις 25/06/2016 και ώρα 12:00 , εξαφανίστηκαν από την πλατεία Αττικής στο κέντρο της Αθήνας, οι ανήλικες αδερφές, Ειρήνη Σ. 14 ετών και Άννα Σ. 11 ετών. Η Ειρήνη έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η Άννα έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 42 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση των δύο ανηλίκων«.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια ακολούθησαν έναν φίλο της 14χρονης, ο οποίος είναι Ρομά και αναζητείται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως είναι μαζί με τις ανήλικες.

Keywords
Τυχαία Θέματα