Αυτός ο 37χρονος με «προϊστορία» παρενόχλησε κοριτσάκι στην Αμαλιάδα

00:45 30/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Μετά από διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 37χρονου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης ανήλικου παιδιού

Πρόκειται για τον :

ΑΤΤΙΚΟ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗ Χρήστο του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεννηθέντα το 1979 στην Αμαλιάδα Ηλείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών του κοριτσιού, που είναι μόλις εννιάμισι ετών, στις 10 Ιουνίου το παιδί έφυγε από τον χώρο όπου βρισκόταν με τη

μητέρα του σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας για να μεταβεί σε δύο φίλες της σε απόσταση 50 μέτρων.

Ο 37χρονος φαίνεται πως παρακολουθούσε το κοριτσάκι και στην είσοδο μιας πολυκατοικίας τής επιτέθηκε, πιάνοντάς την από το κεφάλι για να τη φιλήσει με το ζόρι. Μετά την πράξη του και ενώ στον χώρο πλησίαζαν άλλα άτομα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 17 Ιουνίου από τους γονείς της μικρής, αλλά στοιχεία δεν υπήρχαν. Η αστυνομία κατάφερε να βρει βιντεοσκοπικό υλικό από κάμερα στην περιοχή, το οποίο που εξετάστηκε προσεκτικά, και οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του δράστη.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για δύο παρόμοιες περιπτώσεις, εκ των οποίων για τη μία είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26220-38232 και 26220-24101 του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα