Αυτοκτόνησε Ρεπουμπλικανός – Είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης

13:28 14/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Νταν Τζόνσον με καραμπίνα καθώς δεν άντεξε τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης στο υπόγειο του σπιτιού του το 2013.

Ο 57χρονος που είχε εκλεγεί στο νομοθετικό σώμα του Κεντάκι το 2016 οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, σταμάτησε στην άκρη μιας γέφυρας, σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής, κι αφού στάθηκε μπροστά από το αυτοκίνητό του, αυτοκτόνησε με μία και μόνο σφαίρα.

Ο πάστορας της εκκλησίας της Καρδιάς της Φωτιάς στο Λουίσβιλ είχε υπογράψει διατάγματα σχετικά με θρησκευτικές ελευθερίες και τη διδασκαλία της Βίβλου στα σχολεία.

Πριν από δύο ημέρες ξέσπασε το σκάνδαλο έπειτα από καταγγελία γυναίκας που τον κατηγόρησε ότι το 2013 την είχε βιάσει στο υπόγειο του σπιτιού του ενώ ήταν 17 χρονών. Η έρευνα είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2013 αλλά έκλεισε χωρίς η αστυνομία να ανακρίνει τον κατηγορούμενο. Σε συνέντευξη Τύπου διέψευσε τις καταγγελίες αλλά λίγες ώρες μετά ο φάκελος ξανάνοιξε και η αστυνομία άρχισε τη διερεύνηση της καταγγελίας.

Ο Ρεπουμπλικανός πάστορας τελικά προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

The post Αυτοκτόνησε Ρεπουμπλικανός – Είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα