ΑΕΚάρα μαγκιά σου και όλα στο χέρι σου!

22:06 2/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ΑΕΚ όχι μόνο (ξανα)κοίταξε στα μάτια την σπουδαία Μίλαν, αλλά το 0-0 την αδικεί! Η Ένωση παίζοντας εξαιρετικά, γοήτευσε τους 50.000 φίλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και δεν χάνει την πρόκριση στους «32» του Europa League!

Mvp: Γιόχανσον. Αρχηγός με τα όλα του. Ηταν παντού και ήταν ο λόγος που κυριάρχησε (στο μεγαλύτερο μέρος) στο χώρο του κέντρου.

Αδύναμος κρίκος: Κουτρόνε. Δεν ακούμπησε μπάλα στο πρώτο

ημίχρονο και ανάγκασε τον Μοντέλα να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο!

Στο ύψος του: Σιμόες. Μαζί με τον Γιόχανσον «σάρωσαν» τα πάντα στη μεσαία γραμμή. Σπουδαίο παιχνίδι από τον Πορτογάλο.
Η γκάφα: Δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη φάση που μπορεί να θεωρηθεί ως γκάφα.

Το στραγάλι: Ο Πορτογάλος Ντε Σόουζα ήταν σωστός στις αποφάσεις του αλλά δεν ήταν σωστός στο πειθαρχικό έλεγχο χαρίζοντας (ειδικά στο πρώτο) κάποιες κάρτες στους παίκτες της Μίλαν.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Τέσσερα ματς χωρίς ήττα στην ευρωπαϊκή της επιστροφή σε όμιλο. Δεύτερο συνεχόμενο 0-0 κόντρα στη Μίλαν. Η ΑΕΚ παραμένει στην δεύτερη θέση του ομίλου και σίγουρα έχει την τύχη στα χέρια της για να συνεχίσει στους 32 του Europa League.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπακασέτας (66′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (60’Λιβάγια), Αραούχο (79′ Γιακουμάκης)
Μίλαν (Βιντσέτσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Λοκατέλι (66′ Κεσιέ), Μοντολίβο, Μπορίνι, Ροντρίγκεζ, Τσαλχάνογλου, Αντρε Σίλβα (81′ Κάλινιτς), Κουτρόνε (46′ Σούσο)

Πηγή: gazzetta.gr

The post ΑΕΚάρα μαγκιά σου και όλα στο χέρι σου! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα