Άδωνις: Σπίρτζη είσαι αρχιλαμόγιο, έδινες τα έργα στον Καλογρίτσα

18:49 26/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον «αρχιλαμόγιο» και άνθρωπο πίσω από το Καλογρίτσας gate.

«Έχει τα μούτρα ο Σπρίτζης να εμφανίζεται και στη Βουλή; Ο πρωταγωνιστής του Καλογρίτσας gate; Που έδινε τα έργα στον Καλογρίτσα; Πρέπει να ντρέπεται και αυτός και εσείς που τον έχετε υπουργό», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Τότε παρενέβη ο προεδρεύων Κώστας Μπάρκας και τον διόρθωσε, επειδή

έλεγε λάθος το όνομα του υπουργού. «Κύριε Γεωργιάδη λέγεται Σπίρτζης όχι Σπρίτζης».

Η απάντησή του ήταν σε ακόμη υψηλότερους τόνους: «Το ίδιο λαμόγιο παραμένει και Σπρίτζης και Σπίρτζης. Δεν είναι απλά λαμόγιο, είναι αρχιλαμόγιο. Ο άνθρωπος πίσω από το Καλογριτσας gate».

Μάλιστα ο κ.Γεωργιαδης απευθύνθηκε και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΕΥΔΑΠ έβαλε στην Τράπεζα Αττικής 20 εκατομμύρια πέρυσι και έχουν μείνει μόνο δύο φέτος . Μην κλαίτε, λοιπόν. Ιδιωτικοποιείτε τα πάντα. Ακόμα και για μένα που είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, αυτό που κάνετε πάει πολύ. Έχετε γίνει τα καλύτερα παιδιά της Τρόικας και έχετε τα μούτρα και μιλάτε για μας».

.

Keywords
Τυχαία Θέματα