Άδωνις: Με στημένα γκάλοπ πάνε να επιβάλουν τον αρχηγό που θέλουν

19:20 7/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει ότι κάποιοι κύκλοι θέλουν να επιβάλλουν τον αρχηγό της αρεσκείας τους στη ΝΔ, χρησιμοποιώντας γκάλοπ εταιρειών που δεν είναι μέλη της Esomar και, συνεπώς, δεν έχουν δικαίωμα να δημοσιοποιούν δημοσκοπήσεις. Προφανώς αναφέρεται στις δυο τελευταίες που δείχνουν ανατροπή και προβάδισμα

του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζει ότι οι μετρήσεις αυτές χρησιμοποιούνται για να χειραγωγηθούν οι οπαδοί του κόμματος και καλεί τους τρεις συνυποψηφίους του να τις αποδοκιμάσουν και από κοινού να αναζητήσουν ποιοι κρύβονται από πίσω τους.

Αν και δεν κάνει ονομαστική αναφορά σε κανέναν, είναι σαφές πως δείχνει προς την πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα, όταν μιλά για απόπειρα χειραγώγησης των πολιτών. Και υπαινίσσεται πως πίσω από τον περιφερειάρχη κρύβονται συμφέροντα.

Υπενθυμίζουμε πως και ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μειμαράκη έχει καταγγείλει ως κατασκευασμένες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και έχει τονίσει ότι χρησιμοποιούνται για να διαμορφωθεί αέρας νίκης υπέρ Τζιτζικώστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα