Άδωνις κατά Κουρουμπλή: Βγάλτον από την τηλεόραση να μην τον βλέπω

11:27 22/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή στάθηκαν οι διευκρινίσεις

του υπουργού σχετικά με τη δήλωσή του για τα καταγγελλόμενα σε ρεπορτάζ ως θολά σημεία στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα, με το δανεικό βοσκοτόπι της Ιθάκης και τη ροή χρηματοδότησης από την Attica Bank.

Για τη δήλωση του στον ΒΗΜΑ FM, περί «ύπαρξης ποινικών και πολιτικών ευθυνών» σε περίπτωση που διαπιστωθούν λάθη στον έλεγχο πόθεν έσχες των πλειοδοτών για τις άδειες, με αφορμή τις αποκαλύψεις γύρω από τον επιχειρηματία Καλογρίτσα,ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος είχε προβεί ώρες μετά σε «ανασκευή», ο υπουργός Εσωτερικών είπε σήμερα ότι ««στην έντονη αυτή συνέντευξη, όπου έπεφταν «βροχή» οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, είπα ότι αν διαπιστωθούν ευθύνες για το πόθεν έσχες όλων αυτών που έλαβαν μέρος σε αυτήν την διαδικασία, βεβαίως υπάρχουν ποινικές ευθύνες», σύμφωνα με το antenna.gr.

Σε παρατήρηση του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδ. Γεωργιάδη ότι «είπατε ότι υπάρχουν και πολιτικές και ποινικές ευθύνες», ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε «εγώ ξέρω τι είπα. Εγώ ερμηνεύω τον εαυτό μου. Εγώ είπα με πολλή σαφήνεια ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες», απάντηση που προκάλεσε ένταση.

Οι δύο άνδρες είχαν όμως έντονο διαπληκτισμό και με αφορμή το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά, με τον μεν κ. Κουρουμπλή να κάνει λόγο για θετικό αποτέλεσμα στην είσπραξη του το καλοκαίρι λόγω των ελέγχων και τον κ. Γεωργιάδη να απαντά ότι τα αυξημένα έσοδα από ΦΠΑ οφείλονται στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών που ίσχυαν στη νησιωτική Ελλάδα.

Ο διάλογός τους είχε ως εξής:

Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Κουρουμπλής: Είστε αδιάβαστος!
Γεωργιάδης: Είναι ντροπή να το λέτε στην τηλεόραση!
Κουρουμπλής: Όταν μιλάς μαζί μου να είσαι προσεκτικός!
Γεωργιάδης: Δεν ντρέπεσαι; Κατέστρεψες τους ανθρώπους στα νησιά! Βγάλτον από την τηλεόραση να μην τον βλέπω! Με τους ψεύτες που μπλέξαμε! Σα δε ντρέπεται! Ο ψεύτης!
Κουρουμπλής: Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω με τον κύριο Γεωργιάδη.
Γεωργιάδης: Ούτε εγώ μαζί σας! Μπορείτε να φύγετε;

Τα πνεύματα ηρέμησαν για να οξυνθούν λίγο αργότερα:

«Μπορείτε να με καλέσετε όποτε θέλετε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη, αλλά να είμαι εκεί στο στούντιο για να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε».
«Έπρεπε να ήμουν εκεί. Να με καλέσετε εκεί. Όπως είχε φύγει την άλλη φορά από την εκπομπή θα είχε ξαναφύγει. Τώρα είμαι εξ αποστάσεως και δεν μπορώ να απαντώ όπως πρέπει. Όποτε θέλετε να μας καλέσετε μαζί» συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής.
«Δέχομαι κύριε Παπαδάκη, εννοείται» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και το ραντεβού κλείστηκε για την ερχόμενη εβδομάδα όπως τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα