Zαν Μαρίν Λεπέν: Η κόρη μου με πρόδωσε

09:52 8/4/2015 - Πηγή: Aixmi

O ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας, του Εθνικού Μετώπου, Ζαν-Μαρί Λεπέν, κατηγόρησε την κόρη του (και διάδοχό του) Μαρίν, ότι τον πρόδωσε, καθώς η ίδια επέκρινε τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, πατέρας και κόρη συγκρούστηκαν πριν από μια εβδομάδα καθώς ο 86χρονος Λεπέν σε δηλώσεις του περιέγραφε τους θαλάμους αερίων των ναζί ως μια «λεπτομέρεια της ιστορίας», για τις οποίες είχε καταδικαστεί και του είχε επιβληθεί πρόστιμο.

Ερωτηθείς από την ακροδεξιά εβδομαδιαία εφημερίδα Rivarol τι σκέφτεται σχετικά

με το γεγονός ότι η Μαρίν Λεπέν και άλλα στελέχη του κόμματός του καταδίκασαν τα σχόλιά του, εκείνος απάντησε: «Προδίδεσαι μόνο από τους δικούς σου ανθρώπους» .

Σε επικοινωνία με το πρακτορείο Reuters, ο κ. Λεπέν επιβεβαίωσε ότι παραχώρησε τη συνέντευξη και επισήμανε: «Θα πρέπει να περιμένεις τα πάντα αυτές τις ημέρες».

Σε ερώτηση που του τέθηκε εάν επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια της Προβάνς, Αλπ και Κοτ ντ’ Αζούρ στις περιφερειακές εκλογές, ο κ. Λεπέν απάντησε:

«Είμαι ένας υποψήφιος που θα διώξει τους Σοσιαλκομμουνιστές. Να σας θυμίσω ότι συγκέντρωσα το 33% και πλέον των ψήφων στις ευρωεκλογές στην περιφέρεια Προβάνς λιγότερο από ένα χρόνο πριν».

Keywords
Τυχαία Θέματα