Tσίπρας: Η ΝΔ είναι με την Ευρώπη του Σόιμπλε

13:14 13/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 2οης Σεπτεμβρίου κάνει λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» , επισημαίνοντας ότι η επιλογή του λαού θα είναι τέτοια ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα και να προκύψει λύση κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας.

«Ήδη,

σε όλες τις μετρήσεις η συσπείρωσή μας ενισχύεται σημαντικά και γι” αυτό έχουμε μια ευδιάκριτη άνοδο» σημειώνει και εκφράζει την πεποίθηση ότι ο λαός δεν θα επαναφέρει στην εξουσία αυτούς που καταψήφισε πριν από λίγους μήνες.

Ο ελληνικός λαός «δεν θα επιτρέψει την παλινόρθωση του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που μας έφερε μέχρι εδώ, που θέλει να συγκαλύψει αμαρτίες, να δώσει πίσω ό,τι καταφέραμε στη διαπραγμάτευση, να κρύψει ξανά στα συρτάρια του τις λίστες της φοροδιαφυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με τη ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις.

«Η ΝΔ είναι με την Ευρώπη του κ. Σόιμπλε. Εμείς είμαστε με τις δυνάμεις που επιθυμούν μια κοινωνική στροφή και απαγκίστρωση από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα» σημειώνει.

Όσον αφορά το αυριανό ντιμπέιτ με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βούλησή του για ένα πλούσιο και αναλυτικό διάλογο, «διότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να ενημερωθεί αναλυτικά για τις διαφορετικές πολιτικές και τα αντίπαλα πολιτικά σχέδια» και προσθέτει ότι η αντιπαράθεση δεν είναι προσωπική, αλλά πολιτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα