To sms του μακελάρη του Βερολίνου και η selfie του

12:12 29/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένα sms έστειλε σε συνεργό του λίγα λεπτά πριν από την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, ο Άνις Άμρι, με το οποίο του ζητούσε να προσευχηθεί γι’ αυτόν. Στη συνέχεια έβγαλε και selfie.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Τυνήσιος μακελάρης δεν έδρασε μόνος, αλλά είχε και συνεργό ενώ ήταν λάτρης των selfie με εντονότατη δράση στα social media.

Σύμφωνα με την Bild, λίγα λεπτά πριν από το μακελειό, ο Άνις Άμρι έστειλε ένα sms σε συνεργό του: «Αδερφέ μου, όλα είναι υπό έλεγχο, όπως θέλει ο θεός. Είμαι τώρα στο αυτοκίνητο, προσευχήσου για μένα αδερφέ μου».

Ακόμη, δημοσίευμα της Suddeutsche Zeitung, που επικαλείται πηγές της Εισαγγελίας του Βερολίνου, υποστηρίζει ότι το φορτηγό θα μπορούσε να είχε σκοτώσει περισσότερα άτομα αν δεν είχε λειτουργήσει το σύστημα ασφαλείας στα φρένα. Μάλιστα, χάρη σε αυτό ανεκόπη η ταχύτητα όταν έπεσε πάνω στο πλήθος.

«Το σύστημα αυτό έχει σώσει ζωές. Εάν η συγκεκριμένη νταλίκα δεν είχε εξοπλιστεί με το σύστημα αυτό, πιθανόν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν πεθάνει», αναφέρει η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα