To πριβέ πάρτι Κοσιώνη-Μπακογιάννη λίγο πριν τον γάμο- Ποιο τραγούδι είπε η μέλλουσα νύφη;

19:50 22/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Σήμερα στο Καρπενήσι η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι που περιμένει με αγωνία το πρώτο του παιδί, κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο θέλει να γίνει και στον γάμο του.

Το βράδυ της Παρασκευής η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιαννης έκαναν μάλιστα και ένα μικρό γλέντι με 65 φίλους και εκλεκτούς

καλεσμένους. Η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα λευκό φόρεμα με χρυσά πέδιλα και ήταν πανευτυχής. Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο και είπε το αγαπημένο της τραγούδι: «Σ’αγαπώ γιατί είσαι ωραία».

Σε μεγάλα κέφια οι καλεσμένοι, ενώ παρούσα και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία αποχώρησε γύρω στα μεσάνυχτα υποβασταζόμενη καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τα γόνατά της.

Αποκλειστικά πλάνα από το γλέντι του ζευγαριού πρόβαλε η εκπομπή του Epsilon Μάτσες Μούτσες που έκανε πρεμιέρα το απόγευμα του Σαββάτου.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί.

Το δώρο της Ντόρας Μπακογιάννη στη μέλλουσα νύφη της

«Το δώρο της πεθεράς στη νύφη είναι από όσο ξέρω, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας που θα είναι και μια από τις κουμπάρες σήμερα» αποκάλυψε ο Γιώργος Μπέζας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα