Tο γράμμα-διαθήκη της Καίτης Γκρέυ – Πικρία για την εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη και την οικογένειά της

15:54 19/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε επέμβαση χολής υπεβλήθη η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Καίτη Γκρέυ, η οποία, προφανώς από τον φόβο των επιπλοκών, άφησε επιστολή-διαθήκη, όπου εξέφραζε όλες τς τελευταίες της επιθυμίες αλλά και τα παράπονά της για την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή της, η Κάιτη Γκρέυ κάνει εκτενή αναφορά για την κηδεία της, για το πού και το πώς θέλει να γίνει, τη διανομή της περιουσίας της, σε ποιους αφήνει τι, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει την πικρία της για τον γιο της, την οικογένειά

της και την εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη.

«Θέλω οι Έλληνες που με αγάπησαν και αγάπησαν και τη φωνή μου και τα τραγούδια μου να μάθουν αλήθειες για μένα από εμένα. Μέσα στο γράμμα αυτό, που θα το μοιράσω σε όλα τα ΜΜΕ, μιλάω τόσο για την πικρία που έχω από τα παιδιά μου, όσο και για τα περιουσιακά μου στοιχεία, αλλά και για όσα πιστεύω πως πρέπει να μάθει ο λαός. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι τα παιδιά μου μου στάθηκαν σε δύσκολες καταστάσεις, όπως ήταν η τελευταία. Όχι, δεν ενδιαφέρθηκαν», δήλωσε η ίδια σε δημοσιογράφους μέσα από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα