Tι χρώμα θα έχουν τα δακρυγόνα του Αλέξη;

13:35 16/1/2015 - Πηγή: Aixmi

Μέγα διχασμό στο «σώμα» των Ελλήνων συνταξιούχων επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το «άμεσο» κυβερνητικό πρόγραμμά του να δοθεί 13ος μισθός σ´εκείνους που παίρνουν σύνταξη μέχρι 700 ευρώ!
Και εκείνοι που παίρνουν 750; Είναι πλούσιοι;
Και εκείνοι που παίρνουν 780; Είναι χορτάτοι;
Και εκείνοι που παίρνουν 800 και 860 ευρώ σύνταξη μπορούν και αγοράζουν το πετρέλαιο για τη θέρμανση του σπιτιού τους;

Το «άμεσο» κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

για την 13η σύνταξη έχει αρχίσει και παράγει «έργο», αφού όπου βρεθείς και όπου σταθείς γίνεσαι αυτόπτης μάρτυρας καυγάδων μεταξύ συνταξιούχων… Οι 300άρηδες, οι 400άρηδες οι 500άρηδες, οι 600άρηδες και οι 700άρηδες τσακώνονται με τους «πλουσιώτερους» συναδέλφους τους, αυτούς που επί Κωστάκη Καραμανλή οι ΠΑΣΟΚοι αποκαλούσαν «ρετιρέδες»!

Σε λίγο μπορεί και να δέρνονται…
Μετά μπορεί και να σκοτώνονται, διότι όλα είναι πιθανά όταν μια χώρα και ένας λαός έχουν την οικονομική αθλιότητα που έχουμε εμείς.

Ρώτησα τις προάλλες ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από τα βόρεια προάστεια της Αθήνας:
«Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί χωρίζετε τους συνταξιούχους σε παιδιά και απόπαιδα; Γιατί δεν δίνετε ένα συμβολικό ποσό σε ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους, αφού ΟΛΟΙ έχουν χάσει τα μαλλιά της κεφαλής τους από τα μνημόνια και ΟΛΟΙ βράζουν στο ίδιο καζάνι»;

Η απάντησή του:
«Αυτά αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του κόμματος με βάση τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της χώρας.Όσοι δεν πάρουν τώρα την 13η σύνταξη θα αποκατασταθούν σταδιακά και σε βάθος χρόνου».

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας «δουλεύει» όλους και πιο πολύ αυτούς που παίρνουν σύνταξη μέχρι 700 ευρώ, οι οποίοι θα πάρουν τη 13η σύνταξη του…»αγίου ποτέ», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ας έχει, λοιπόν, υπ´όψιν του ο Αλέξης Τσίπρας ότι πατώντας το πόδι του στο Μέγαρο Μαξίμου σαν νοικοκύρης και όχι σαν επισκέπτης (αν το πατήσει) ότι τους πρώτους διαδηλωτές, που θα βρει μπροστά του θα είναι οι συνταξιούχοι με επικεφαλής τους συνταξιούχους ναυτεργάτες, αυτούς που έχουν φάει τα χημικά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τους «γκαζοντενεκέδες» και είχαν στα νοσοκομεία τους περισσότερους τραυματίες από τα δακρυγόνα του Σημίτη.

Στα λιμάνια οι απόμαχοι της θάλασσας μοιράζουν ήδη ανακοινώσεις καλώντας τους εν ενεργεία συναδέλφούς τους να βρίσκονται σε εγρήγορση, διότι «αρχίζουν μεγάλοι αγώνες»…

Έχω μια απορία: Τα δακρυγόνα του Αλέξη τι χρώμα θα έχουν;

Υ.Γ.Ας μη ξεχνάει ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι και ο Δημήτρης Χριστόφιας είχε αγκαλιαστεί και είχε φιληθεί στην Κύπρο με τον αρχηγό του Βατικανού, αλλά κατά διαβόλου το πήγε το κράτος του και υπόδικος στη συνείδηση της παγκόσμιας Αριστεράς γύρισε στο σπίτι του

Keywords
Τυχαία Θέματα