Tα βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των «ληστών των χρηματοκιβωτίων»

18:18 9/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Βίντεο αποτυπώνουν την «πλούσια» δράση των αδίστακτων ληστών των χρηματοκιβωτίων, που κατηγορούνται για 145 διαρρήξεις και ληστείες.

Το modus operanti τους, όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσιεύει το Έθνος, είναι εντυπωσιακό. Με γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις «σηκώνουν» τα χρηματοκιβώτια και γίνονται καπνός.

Σε ένα από τα βίντεο, διακρίνονται τα μέλη της συμμορίας, που φορούν σκούρα ρούχα και κουκούλες, αφαιρούν τα χρηματοκιβώτια, τα φορτώνουν στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν και εξαφανίζονται.

Ιδιαίτερα

σοκαριστικό ένα βίντεο από διόδια όπου η υπάλληλος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτες ληστές. Η υπάλληλος θεωρεί αρχικά ότι πρόκειται για διερχόμενους που θέλουν να πληρώσουν.

Τρομαγμένη προσπαθεί να κλείσει το παράθυρο αλλά ένας από τους ληστές, που ήταν οπλισμένος, καταφέρνει να μπει και στη συνέχεια τον ακολουθούν και οι συνεργοί τους.

Σε άλλο βίντεο, οι πέντε ληστές βγαίνουν από αυτοκίνητο και ένας εξ’ αυτών προσπαθεί να ανοίξει ένα παράθυρο με λοστό.
Στα πλάνα φαίνεται ότι ένας άντρας ήταν οπλισμένος.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής αναφέρουν ότι η λεία τους ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που φέρονται να σπατάλησαν στην «ντόλτσε βίτα».

Η έφοδος της αστυνομίας για τη σύλληψη των μελών της σπείρας, έγινε σε αρραβώνα αρχηγικού μέλους της οργάνωσης, όπου οι αξιωματικοί γνώριζαν εδώ και μήνες πως τα περισσότερα α μέλη της συμμορίας θα έδιναν το «παρών».

Πηγή: Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα