TEDxLarissa * Ανάπτυξη || GROW * Σάββατο 25 Οκτωβρίου

13:46 24/10/2014 - Πηγή: Aixmi

Για πρώτη φορά στις 25 Οκτωβρίου, στην καρδιά της Θεσσαλίας διοργανώνεται το TEDxLarissa με άξονά του την Ανάπτυξη | GROW, μια ημερίδα διαμοιρασμού ιδεών και απόψεων από ένα ευρύ φάσμα πεδίων, ήτοι η Επιχειρηματικότητα, ο Πολιτισμός, η Ιατρική – Ψυχολογία και φυσικά -λόγω της τοποθεσίας της πόλης- η Αγροτική Ανάπτυξη.

Η ημερίδα, σε συνέχεια των TED ανά τον κόσμο, στήνεται από μία ομάδα νέων ανθρώπων που πιστεύει στις ιδέες που προωθεί το TED,

φιλοδοξώντας η πρωτοβουλία τους να αποτελέσει το έναυσμα για την έναρξη και την δημιουργία στο μέλλον πολλών αντίστοιχων events.

Στόχος της ομάδας είναι να προκαλέσει τους πολίτες της Λάρισας να γίνου εκφραστές μίας πόλης που επιθυμεί την γνώση, επιδιώκει την ανάπτυξη και προωθεί την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Για την παρουσίαση των θεμάτων του συνεδρίου θα συμμετέχουν επιστήμονες – επιχειρηματίες που έχουν διακριθεί για το έργο τους στην περιοχή της Λάρισας. Πανελλαδικά αλλά και εκτός των συνόρων της χώρας μας. Θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους, τις επιχειρηματικές και προσωπικές πρωτοβουλίες που έπρεπε να πάρουν ώστε να επιτύχουν προσωπική πρόοδο και ανάπτυξη, αλλά κυρίως για το πώς τα επιτεύγματα τους μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξελιχθούν ή να αισιοδοξήσουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Μετρώντας αντίστροφα για την εκδήλωση, ενημερωθείτε για την διαρκώς ανανεωμένη λίστα ομιλιτών, τη διάθεση εισιτηρίων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, στο site του TEDxLarissa, του οποίου χορηγός επικοινωνίας είναι, μεταξύ άλλων, το aixmi.gr

Δείτε περισσότερα εδώ: http://tedxlarissa.com/

Facebook page: https://www.facebook.com/tedxlarissa

Keywords
Τυχαία Θέματα