Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος!

00:40 21/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Εκτός του Survivor είναι από σήμερα το βράδυ ο Λάμπρος Χούτος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Λάουρα Νάργες, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μάλιστα, ο Μπο, με τον οποίο κάνουν κολλητή παρέα ήταν εκείνος που τον ψήφισε ως υποψήφιο, έχοντας κερδίσει την ασυλία και στο επόμενο επεισόδιο φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έγινε και «απαρηγόρητος»

λέει «έχασα το φιλαρακι μου…ήταν σαν να ψήφισα τον εαυτό μου… ξύπνησα το πρωί και δεν τον είδα να κοιμάται δίπλα μου. φερω κι εγώ τις ευθύνες μου γι’αυτό, και αναλαβάνω τις ευθύνες μου».

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν εκείνος που ψηφίστηκε λιγότερο από το κοινό του Survivor και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι, λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

«Φεύγω γεμάτος εμπειρίες και φίλους. Χαίρομαι για τα όσα έχω περάσει. Νιώθω τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία«, τόνισε ο Λάμπρος Χούτος πριν αποχωρήσει από το Surivor και συμπήρωσε «Ευχαριστώ το Survivor που μου έδωσε την εμπειρία να τη ζήσω, τους συμπαίκτες μου που με έκαναν και πέρασα όμορφα. Θέλω να τους πω ότι τους εκτιμώ, τους ευχαριστώ για ό,τι μου έχουν προσφέρει και το χρόνο τους γιατί νομίζω ότι ο χρόνος είναι ό,τι πιο ωραίο δώρο μπορεί να σου κάνει ένας άνθρωπος. Να συνεχίσουν να περνούν όμορφα και να περάσουν ωραία στο πάρτυ» είπε ο Λάμπρος Χούτος και αφού τους φίλησε όλους πήρε τη δάδα του και χάθηκε στο σκοτάδι.

To βίντεο από το zappit.gr

Μάλιστα η aixmi.gr είχε «προβλέψει» το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και με κείμενο νωρίτερα σας είχε ενημερώσει σχετικά. Όπως αναφέραμε σχετικά πληροφορίες μας έφεραν τον Λάμπρο Χούτο ως το πρόσωπο που θα αποχαιρετούσε απόψε το Survivor. Πρώτον, είναι και αυτός εξαιρετικά αδύναμος αγωνιστικά και δεύτερον, αποτελεί τον ηγέτη της κλίκας των «Διασήμων», που είχε απομονώσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου και, τελικά, την υποχρέωσε να φύγει οικειοθελώς στερώντας την ομάδα από μια ιδιαίτερα δυνατή παίκτρια. Η ίδια κλίκα βγάζει διαρκώς υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο ο κόσμος συμπαθεί και θεωρεί αδικημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα