Oυίλιαμ και Χάρι στάθηκαν στο ίδιο σημείο όπως πριν από 20 χρόνια αποχαιρετώντας την Νταϊάνα

23:23 30/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο σημείο που στάθηκαν πριν από 20 χρόνια, παιδιά ακόμα αποχαιρετώντας τη μητέρα τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν το απόγευμα παραμονή της επετείου του θανάτου της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη της μητέρας τους Νταϊάνα.

Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι νωρίτερα συνοδευόμενοι και πό την Κέιτ

Μίντλετον επισκέφθηκαν τον κήπο που είναι αφιερωμένος στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα.
Ο Λευκός Κήπος του Παλατιού του Κένσινγκτον φτιάχτηκε στη μνήμη της Νταϊάνα και ήδη εκατοντάδες φαν της αδικοχαμένης πριγκίπισσας από το πρωί αφήνουν λουλούδια.
Σήμερα οι γιοι της απέτισαν τον δικό τους φόρο τιμής. Μετά τη βόλτα στον Λευκό Κήπο κι ενώ η Κέιτ μπήκε στο Παλάτι οι δύο τους βρέθηκαν στις πύλες του Παλατιού του Κένσιγκτον όπου είαν σταθεί και πριν 20 χρόνια μην μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως δεν θα ξαναέβλεπαν τη μητέρα τους. Ήταν μόλις 15 και 11 χρονων.

Τα δυο αδέρφια διάβασαν γράμματα και μηνύματα προς τη μητέρα τους, είδαν όλα αυτά τα λουλούδια που άφηναν πολίτες στην πύλη του παλατιού στη μνήμη της και φανερά συγκινημένοι αποχώρησαν.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Ουίλιαμ είχε δηλώσει πως δεν καταλάβαινε γιατί ο κόσμος έκλαιγε και θρηνούσε για την απώλεια της Νταϊάνα χωρίς να τη γνωρίζει προσωπικά αλλά μετά προσθεσε πως «κοιτώντας πίσω έμαθα να καταλαβαίνω τι ήταν αυτό που έδινε στον κόσμο και τι έδινε σε πολλούς ανθρώπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα