O Ολάντ «ομολογεί»: Η Γκαγιέ θέλει να παντρευτούμε, εγώ όμως δεν θέλω

17:03 12/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Στο βιβλίο που κυκλοφορεί για τη ζωή του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ με τον τίτλο: «Un président ne devrait pas dire ça» (Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε ποτέ να το πει αυτό) αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές της ζωής του και δίνεταα έμφαση στο ότι επιμένει να παραμένει εργένης…

Σύμφωνα με όσα εξομολογείται ο Φρανσουά Ολάντ στους δύο δημοσιογράφους της εφημερίδας «Le Monde» Ζεράρ Νταβέτ και ο Φαμπρίς Λομ που υπογράφουν το βιβλίο η επίσημη ερωμένη του Ζουλί Γκαγιέ δεν έχει πρόβλημα να φορέσει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί, ο ίδιος αποφεύγει να δεσμευτεί.

«Αυτή

είναι μια όμορφη γυναίκα», «ένα καλό κορίτσι», «είναι αξιοθαύμαστη … επέδειξε απόλυτη διακριτικότητα στην ιστορία με την Βαλερί Τριερβελέρ«, είπε ο Ολάντ.

Κρατώντας χαμηλά τους τόνους για την προσωπική του ζωή, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους ουδέποτε είχε εκφραστεί για τη σχέση του που έχει με την Γαλλίδα ηθοποιό από τις «αρχές του 2013».

«Η Ζουλί προσπαθεί να έχει τη ζωή της, όμως δεν είναι εύκολο«, υποστηρίζει ο Ολάντ.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας, ο Ολάντ απάντησε : «Όχι δεν θα το έλεγα».

Όσο για τις νυχτερινές συναντήσεις του με την Γαλλίδα ηθοποιό στην περίφημη «Rue du Cirque» στο Παρίσι, o Γάλλος πρόεδρος παραδέχεται ότι αυτό συνολικά έγινε δώδεκα φορές.

Και στην ερώτηση αν θα επισημοποιήσει τη σχέση, ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχεται ότι η Γκαγιέ θα το ήθελε αλλά ο ίδιος αρνείται:

«Δεν θα υπάρξει επισημοποίηση«, υπογραμμίζει ο Γάλλος πρόεδρος.

Όσο για την Βαλερί Τριερβελέρ , ο Ολάντ είπε ότι έχει εμμονή με την Σεγκολέν, την πρώην σύντροφο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

Ενώ σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2017 περάσει ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών, Νικολά Σαρκοζί και η ηγέτης του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου», Μαρίν Λεπέν, ο Ολάντ αποκαλύπτει(όπως εξάλλου και αναμενόταν) ότι θα ψήφιζε τον τέως πρόεδρο της Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα