O Φέτελ κυρίαρχος του FP3 στο Μπακού

17:09 28/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Σεμπάστιαν Φέτελ στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν. Ο Γερμανός σημείωσε τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1’43.091 και άφησε δεύτερο τον Χάμιλτον και τρίτο τον Ραϊκόνεν.

Η Ferrari του Φέτελ είχε διαφορά 0,361 δευτερολέπτων από τη Mercedes του Χάμιλτον, ενώ ο Ραϊκόνεν ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής 41 χιλιοστών του δευτερολέπτου

από τον Βρετανό.

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο κατέγραψε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, τον πέμπτο ο Βαλτέρι Μπότας με Mercedes και τον έκτο ο Σέρτζιο Πέρεζ με Force India. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Μάγκνουσεν (Haas), Στρολ (Williams), Οκόν (Force India) και Σιρότκιν (Williams).

Eκτός δεκάδας βρέθηκαν οι Αλόνσο (ενδέκατος με McLaren) και Ρικιάρντο (Red Bull).

Τα δοκιμαστικά διακόπηκαν για μεγάλο διάστημα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή τους και έτσι έχασαν αρκετοί οδηγοί την ευκαιρία ενός καλύτερου χρόνου. Αιτία ήταν ένα ατύχημα του Σεργκέι Σιρότκιν, που βγήκε εκτός πίστας με τη Williams του στη στροφή 4, καθώς μπλοκάρισε ο αριστερός μπροστινός τροχός της και χτύπησε στα προστατευτικά. Ευτυχώς ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα, ενώ έπαθαν ζημιά ο μπροστινός άξονας και η μπροστινή αεροτομή του μονοθεσίου.

Πηγή: gazzetta.gr

The post O Φέτελ κυρίαρχος του FP3 στο Μπακού appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα