O Δημήτρης Τάκης σε γιορτινή διάθεση για τις εξελίξεις στο Mega

18:56 2/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Δημήτρης Τάκης εκφράζει τη χαρά του για το γεγονός ότι επιτέλους ξεκίνησε η πληρωμή δύο μισθών στους απλήρωτους εδώ και επτά μήνες εργαζόμενους του Mega.

Όπως πρώτη έγραψε η aixmi μια εργάσιμη μέρα πριν ξεκινήσουν απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας οι εργαζόμενοι του Mega, που εκ των πραγμάτων θα οδηγούσαν σε

κλείσιμο του καναλιού, ο Φώτης Μπόμπολας αποφάσισε να καταβάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν σε ένα μισθό -από τους συνολικά επτά οφειλόμενους -μαζί με το μερίδιό του για φόρους και ΙΚΑ. Έτσι, πήραν μια μικρή ανάσα οι περίπου 500 εργαζόμενοι, που έχουν φτάσει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης. Τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα;

Αποτυπώνοντας λοιπόν προφανώς την χαρά και των υπολοίπων συνεργατών στο μεγάλο κανάλι ο Δημήτρης Τάκης έγραψε χαρακτηριστικά:

Μετά από πολλούς μήνες οι εργαζόμενοι στο mega χαμογελάμε ξανά. Πληρωμή 2 μισθών που ήδη ξεκίνησε και θα ολοκληρωθει μέχρι την Τρίτη από χρήματα των μετόχων Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη και όχι των τραπεζών που ακόμα βάζουν εμπόδια και το κυριότερο σχέδια για RESTART!!! — σε γιορτινή διάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα