«Nτου» αναρχικών στο σπίτι της Μπακογιάννη για τον Κουφοντίνα

21:25 6/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ομάδα αναρχικών αιφνιδίασε τη φρουρά έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στη Γλυφάδα, καθώς σήκωσαν πανό και πέταξαν φέιγ βολάν ζητώντας την παροχή άδειας εξόδου από τις φυλακές του ηγετικού στελέχους της 17Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και του κατηγορούμενοθυ για συμμετοχήσ τον Επαναστατικό Αγώνα Κώστα Γουρνά.

Οι αναρχικοί σήκωσαν πανό όπου αναγραφόταν το σύνθημα «άδειες τώρα σε Κουφοντίνα και Γουρνά» και φωναξαν συνθήματα, ακριβώς μπροστά στο σπίτι της πρώην υπουργού και βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη.

Η

ομάδα των αναρχικών «Συνέλευση Αλληλεγγύης» ζητεί από την ελληνική Πολιτεία την παροχή αδειών χωρίς προϋποθέσεις και περιοριστικούς όρους και χαρακτηρίζει «πολιτικούς» τους κρατούμενους για την υπόθεση της 17Ν.

Σχεδόν μία ώρα μετά, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, τα οποία εικάζεται ότι σχετίζονται με την παραπάνω υπόθεση και εντοπίστηκαν στο Ζάππειο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε δηλώσεις της λίγο αργότερα έξω από τη Βουλή είπε πως «ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, καταδικάστηκε ισόβια διότι αφαίρεσε ζωές αθώων ανθρώπων, τις περισσότερες δε από αυτές πισώπλατα. Είναι λοιπόν τουλάχιστον πρόκληση να στέλνεις ανθρώπους οι οποίοι να ρίχνουν τέτοιου είδους χαρτιά στο σπίτι μου. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι αυτοί πρέπει να τηρούνται. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από την φυλακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα