MarketWatch.com: Μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ, οι κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα

22:19 18/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, εμφανίζεται ο οικονομικός συντάκτης της ιστοσελίδας Market Watch, Matthew Lynn, χαρακτηρίζοντας την τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το ευρώ και όσους την απαρτίζουν «κλόουν».

Αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη και στον Αλέξη Τσίπρα, υποδεικνύει τον πρώτο, ως έναν υπουργό που συνηθίζει να ποζάρει για το περιοδικό Paris

Match, όταν δεν ασχολείται με το blog του ή το twitter του ενώ και ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να απαιτεί οργισμένος τις επανορθώσεις από τα εγκλήματα των Ναζί και να κατακρίνει τους Γερμανούς για το παρελθόν τους.

Η παράλληλη δράση των δύο ανδρών, στα χέρια των οποίων βρίσκεται η ελληνική οικονομία, διασκεδάζει τα παγκόσμια ΜΜΕ και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, ακολουθώντας τους στο Twitter σχολιάζει σχετικά.

Όσο διασκεδαστικοί κι αν είναι, προσθέτει, κανείς δεν θα ήθελε να εναποθέσει την σταθερότητα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος στα χέρια τους, γεγονός το οποίο δυστυχώς, σύμφωνα με τον συντάκτη, συμβαίνει.

Ο Βρετανός συντάκτης τονίζει ότι η Ευρωζώνη βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο, εξαιτίας των ερασιτεχνικών χειρισμών της κυβέρνησης, αποδίδοντας αυτούς τους χειρισμούς στην έλλειψη τόσο διοικητικής εμπειρίας όσο και επαγγελματικής ενασχόλησης με κάποιο σοβαρό αντικείμενο.

Ένα Grexit από λάθος, όπως αναφέρει, έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο πιθανό, με τις επιπτώσεις στη σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας να είναι άγνωστες…

Keywords
Τυχαία Θέματα