Live ο μεγάλος τελικός του Champions League- Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

22:09 3/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Μπουφόν ή Κριστιάνο; Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες στον 62ο τελικό του Champions League με μοναδικό στόχο να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης!

Παρακολουθείστε σε real time από το control room του sportfm.gr

την εξέλιξη του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ.

20′ ΓΚΟΟΟΛ για την Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Ρονάλντο άνοιξε για τον Καρβαχάλ, αυτός του την γύρισε ξανά και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με ωραίο πλασέ (λίγο μέσα από την περιοχή) που κόντραρε και στον Κιελίνι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν για το 1-0.

27′ ΓΚΟΟΟΛ για την Γιουβέντους!
Ο Σάντρο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ιγκουαΐν έστρωσε στον Μάντζουκιτς, ο οποίος αφού έκανε ένα κοντρόλ, με φανταστικό γυριστό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νάβας.

61′ ΓΚΟΟΟΟΛ για την Ρεάλ Μαδρίτης!
Η μπάλα στρώνεται αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή στον Κασεμίρο, αυτός κάνει το μονοκόμματο σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Κεντίρα και να ξεγελάει τον Μπουφόν καταλήγοντας στα δίχτυα!

64′ ΓΚΟΟΟΛ για την Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Μόντριτς έκλεψε την μπάλα, έκανε την σέντρα από πλάγια δεξιά και ο Ρονάλντο που έκανε ωραία κίνηση στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 3-1 με πλασέ!

90′ ΓΚΟΟΟΛΛΛ 1-4 Η ΡΕΑΛ!
Φοβερή ατομική προσπάθεια του Μαρσέλο, έσπασε την μπάλα στην μικρή περιοχή και με κοντινό πλασέ ο Ασένσιο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ρεάλ.

Πρόκειται για τον 62ο τελικό στην ιστορία της διοργάνωσης, με την Γιουβέντους να διεκδικεί το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της, ενώ η Ρεάλ το δωδέκατο.

Όλα τα βλέμματα σήμερα φυσικά και είναι στραμμένα σε δύο άτομα.
Από την μία ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει το πρώτο του Champions League! Εάν το καταφέρει, θα γίνει ο γηραιότερος που παίρνει την κούπα με τα… μεγάλα αυτιά!

Από την άλλη μεριά ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στοχεύει σε ένα ακόμη Champions League. Έχει ήδη τρία και πάει για το τέταρτο!

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Κάρντιφ μετά και από την τελευταία τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ. Στο γήπεδο και περιμετρικά από αυτό βρίσκονται ίσως και περισσότεροι από 6 χιλιάδες αστυνομικοί!

Εφόσον η Ρεάλ κατακτήσει το τρόπαιο, θα γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτάει δύο σερί χρονιές το Champions League. Τελευταία ομάδα που το κατάφερε ήταν η Μίλαν το 1989-1990, ωστόσο τότε η διοργάνωση ονομαζόταν Κύπελλο Πρωταθλητριών!

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Κ. Ρονάλντο,

Keywords
Τυχαία Θέματα